Despre șosete


Ciserom produce șosete din bumbac 100% sau în amestec cu poliamidă precum și din alte tipuri de fire: bumbac pieptănat, bumbac mercerizat, bumbac organic, lână și vâscoză naturală.

Este foarte important să tratăm cu multă atenție asortarea ciorapilor cu pantofii sau cu pantalonii. Ciorapul este o completare a pantofului, iar un ciorap urât, prost ales, va face să treacă în plan secundar un pantof frumos si invers . O asortare făcută cu știință, face ca orice om, indiferent de vârstă, să pară mai elegant și mereu în centrul atenției.

Șosetele Ciserom sunt o alegere foarte bună atât pentru bărbați, cât și pentru femei și copii.

Un bărbat aranjat este un bun indiciu că femeia de lângă el are grijă de aspectul fizic al partenerului. Culoarea ciorapilor trebuie să coincidă cu cea a costumului, dar se impune alegerea unei nuanțe ceva mai deschisă decât culoarea pantofilor. Se recomandă articolele din colecția Ciserom adresată bărbaților, precum art. 77116, art. 1416, art. 180, art.400, art.8456, art.8412. Acestea pot fi din bumbac mercerizat, pieptănat sau organic de calitate superioară. În stilul business, ciorapii albi sunt excluși. Culorile aprinse, intense sunt favorabile sportului și odihnei. Recomadările Ciserom sunt articolele de tip ½, ¾ dar şi cele scurte. Șosetele sport conferă siguranță și stabilitate picioarelor dumneavoastră. Orice femeie care se respectă deține “câteva” perechi de ciorapi pentru diferite împrejurări: clasici pentru întalniri oficiale și la birou, colorați pentru ieșiri și petreceri, pufoşi și comozi pentru vremea rece.

Avem recomandări și pentru doamne: articole scurte destinate ieșirilor și sportului, articolele consacrate pentru întâlniri oficiale și la birou, dar și șosete ¾ care conferă originalitate ținutei tale casual și un look încântător.

În ceea ce privește dresurile vă prezentăm articolul 8686 de care nu te poți lipsi atunci când plouă sau ninge. Ciorapii sunt o piesă de bază în garderoba oricărei femei, așadar trebuie să cunoști cum și când să-i porți pentru a nu distruge un outfit datorită alegerii nepotrivite.

Ciserom v-a pregătit și șosete destinate copiilor. Pentru cei mici, art. 336 conferă siguranță datorită aplicației antiderapant pe talpă, iar art. 326 oferă o multitudine de culori jucăușe și desene deosebite din care poți alege. Dresurile pentru baby au o structură frote sau glat, iar culorile și desenele variază de la un articol la altul. Recomadăm purtarea şosetelor de către băieți și fete la școală sau acasă, la locul de joacă sau la întâlnirile cu prietenii. Gama noastră cuprinde: șosete scurte, ½ , ¾ sau dresuri. Ciserom vă propune să vă alegeti șosetele din catalogul general sau din colectiile speciale: Kids, Magia culorii, Christmas, Valetine, Mărțișor și Zodiac.

Nu uitați să respectați instrucțiunile de spălare pentru ca șoseta dumneavoastră să aibă o durată de viată cât mai lungă, iar înainte de uscare întindeți-le pentru a-și recăpăta forma inițială. Pentru noi un ciorap reprezintă mai mult decât un obiect vestimentar. Calitatea și confortul, durabilitatea sunt criterii de bază pe tot parcursul procesului de producție. Diversitatea coloristică vă ajută să vă simțiți siguri pe voi, oferindu-vă originalitate în orice situație vă aflați.

Ciserom vă urează tradiționalul: “Poftă bună la o zi colorată!”